Haili Usta | Baharatlı Küşleme

Haili Usta | Baharatlı Küşleme



Koyunların omurga bölümünde uzunlamasına bulunan ete küşleme denir. Bir koyundan en fazla 100 ila 150 gram arasında et çıkarılabilir. Az miktarda çıkmasına rağmen doyurucu ve iyi bir kebap malzemesi için elverişlidir. Sinir içermediği için son derece yumuşak ve kolay yenebilecek bir kıvamda olup pişirmek için ideal bir yapıya sahiptir.Enfes tadıyla yiyenleri kendinden geçiren küşleme kebap, kendine özgü lezzetleriyle ünlü Gaziantep mutfağında yer alır. Etin en iyi bölümünden çıkan hoş görünümü ile birleşen lokum gibi yumuşak yapısı tadanlarda kısa sürede tekrar yeme isteği yaratır. Etinin kalitesi ve her noktasına yayılmış olan sos ve baharatlarla ağızda muhteşem bir tat hissedilmesi sağlanır

Baharatlı Küşleme

Baharatlı Küşleme