Halil Usta | Sade Küşleme

Halil Usta | Sade Küşleme



Koyunların omurga bölümünde uzunlamasına bulunan ete küşleme denir. Bir koyundan en fazla 100 ila 150 gram arasında et çıkarılabilir. Az miktarda çıkmasına rağmen doyurucu ve iyi bir kebap malzemesi için elverişlidir. Sinir içermediği için son derece yumuşak ve kolay yenebilecek bir kıvamda olup pişirmek için ideal bir yapıya sahiptir.Enfes tadıyla yiyenleri kendinden geçiren küşleme kebap, kendine özgü lezzetleriyle ünlü Gaziantep mutfağında yer alır. Etin en iyi bölümünden çıkan hoş görünümü ve lokum gibi yumuşak yapısı tadanlarda kısa sürede tekrar yeme isteği yaratır. 

Etinin kalitesi ile birlikte soslarımızla ağızda muhteşem bir tat hissedilmesi sağlanır.

Sade Küşleme

Sade Küşleme

Halil Usta Baklavaları

Ürün Çeşitleri