Halil Usta | Terbiyeli Kuşbaşı

Halil Usta | Terbiyeli Kuşbaşı



Gerdan ile but bölgesi arasında kalan bölüm hayvanın en çok hareket eden bölümlerinden biri olduğu için kuşbaşı hazırlamak için en uygun bölgedir. Uzun yıllar Halil Usta mutfağının lezzetlerinden birisi olan kuşbaşı yıllardır süregelen tecrübe ve lezzetle sizlerin damak zevkinizi şımartmaya devam etmektedir.Küçüklük zamanından beri tek işi et ve restorancılık olan Halil Usta'nın en önemli tecrübelerinden birisi en güzel kuşbaşı etinin nereden çıkacağını bilmesidir. Seçilen koyunun bile etin lezzetinde önemi olduğunu vurgulayan Halil Usta bu konuda sizlere en lezzetli eti sunmak için çalışmalarına devam etmektedir.

Terbiyeli Kuşbaşı

Terbiyeli Kuşbaşı

Halil Usta Baklavaları

Ürün Çeşitleri